About me

2016-10-04Hallo en welkom op mijn nieuwe mamablog: Kids, Koffie & Chocolade. Die naam heb ik gekozen omdat het mijn dagelijkse leventje best goed samenvat. Tel daar een freelancebestaan als boekvertaler bij op (zie ondertitel) en je weet zo’n beetje alles over mij wat voor dit blog relevant is.

Ik blogde eerder al sporadisch wat mamaberichten op mijn oude blog dat ik Mum@Work had genoemd, met als insteek een zzp’ende mama te laten zien, maar ik wilde er eigenlijk veel meer mee doen nu ik de Wereld van de Basisschool heb betreden en een Schoolpleinmoeder ben. Nu heb ik een nieuw blog met een veel persoonlijkere titel, een leuk (zelfgemaakt) logo dat net zo druk is als mijn huishouden (maar niet zo rommelig als de woonkamer) en alles draait op mijn eigen domein. Trots!

Ik hoop dat onze belevenissen leuk zijn om te lezen, vooral aangezien ze af en toe met een dikke knipoog verteld zullen worden. Wil je meer weten over mij als freelancer, kijk dan op de pagina Creative Difference, of bezoek mijn website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *