Creative Difference

De tagline hierboven verraadt het al: ik ben een thuisblijfmama van twee die het moederschap (en echtgenote-schap) combineert met een baan als freelancevertaler. Tegenwoordig vertaal ik met name boeken: Young Adults (onder andere The Lunar Chronicles en overige titels van Marissa Meyer, boeken van Tahereh Mafi, Alyson Noël, Aimée Carter, Joss Stirling), kinder- en jeugdboeken (Stinkbom & Ketchupkop, de Monstersnackbar, de Gansje-serie, Survivor Dogs, en ga zo maar door) en sprookjes- en prentenboeken, en zo af en toe een roman voor volwassenen tussendoor.

Ook schrijf ik verhalen, waaronder een aantal prentenboeken voor jonge kinderen (3-6 jaar) en columns (voor mezelf, maar tegenwoordig ook voor Famme!).

Dat doe ik vanuit mijn eigen bedrijfje, Creative Difference Teksten & Vertalingen. Ik doe redactiewerk, ik schrijf (verhalen, boeken, blogs, verzin het  maar, als ik tijd heb doe ik het) en als het lukt, lees ik. En van wat ik lees schrijf ik weer recensies… links naar alle (oude) blogs vind je via:

logo